Sedan 2012

Photobooth news

scrolla ner

Fotoautomat på bröllop höjer stämmigen!

Att ha en fotoautomat på bröllop och andra privata fester har blivit allt vanligare i Sverige de senaste åren. Vi är glada att flera duktiga kollegor har etablerad sig i Malmö, Göteborg och Stockholm!  Fotoautomater syns nu på många olika event och när man själv har upplevt hur rolig det är att spexa till sig och få bilderna direkt i handen, så blir många intresserad av att boka en fotoautomat för sin egen fest. Vi har alltid den senaste tekniken inbyggd i våra fotoautomater och få ofta höra från gästerna att dom tycker att bilderna blir riktigt bra – vilket glädjer oss naturligtvis.

 

 

Greenscreen Photobooth på Nordic Games i Malmö

Tyska Innogames bokade Greenscreen Photobooth på Nordic Games 2019 i Malmö trots att dom själva inte hade någon egen monter på konferensen. Vi kan konstatera att det var ett väldigt smart sätt att synas! Hundratals besökare gick hem med sin unika bild i handen och dessa bilder brukar leva ett långt liv uppsatt på olika väggar och kylskåp. Vi tackar för ett roligt uppdrag – photobooth stationen var väldig uppskattad av besökare från hela världen.

PHOTOBOOTH PÅ BRÖLLOPSFESTEN HÖJER GARANTERAT STÄMNINGEN!

Under hela sommaren blir vi flitigt anlitade för att höja stämningen på olika bröllopsfester runt om i landet.

Era gäster får hos oss alltid 2 fotoremsor i handen, plus en uppmaning att limma en remsa i ett snyggt album tillsammans med en hälsning till brudparet… resultatet är såklart väldigt uppskattat!
Nedan ser ni dom 3 mest populära mallarna från säsongen 2017.

Vi erbjuder våra kunder, som bokar photobooth för sin bröllopsfest, att välja en professionellt designad mall från photoboothtemplates.com som är inkluderad i priset. Att välja bland så många alternativ kan dock vara en utmaning 😉

Några brudpar lägger mycket energi på att ge sina gäster en speciell upplevelse av Photo-booth. Det kan handla om stora fina utrymmen med snygga bakgrunder eller ett annorlunda upplägg för bröllopshälsningen.

Kreativa kunder med tillgång till Photoshop kan ladda ner en mall och designa sina fotoremsor helt fritt.

 

 

Photobooth goes Hollywood

Vår senaste photobooth-station är inte bara riktigt snygg, vi investerade även i kraftfull hårdvara – som klarar av att köra professionell mjukvara, nästan i realtid.

Vi kombinerar ett väldigt flexibelt photobooth-program med en insticksmodul för Photoshop. Snygga skärmbilder där användaren ser sig själva hela tiden i “live view”-läge i kombination med ett svart/vitt high key filter och automatiskt bildbehandling i Photoshop gör att bilderna ser ut som om dom är hämtad ur senaste modemagasin. Dina gäster kommer garanterat att älska sina bilder – och bilder som folk älskar hamnar på kylskåp och blir delade på Instagram och FB!

Det är enkelt att komma i kontakt med oss!

Eventagentur eller privatperson, vi har en passande lösning för dig! Du är välkommen att ringa oss, oftast är ett kort telefonsamtal effektivare än att skicka flera mail fram och tillbaka. Om du hellre fyller ut formulär eller vill mejla så går det också bra.