En Photobooth är uppskattad på kundens event!
Nu kan du erbjuda någonting alldeles extra till dina kunder – photobooth är galet roligt och höjer stämningen på varje event!
Alla besökare får med sig sina favoritbilder direkt i handen, plus att din kunds varumärke kommer att sprida sig som en löpeld på sociala medier och därmed bli en viktig del av marknadsföringen.
Oavsett om du planerar en enkel sammankomst eller en utstuderad marknadskampanj, kan du vara säker på att en photobooth kommer att bli en snackis. Vi kombinerar högkvalitativa foton och massor av skoj, med det senaste inom marknadsföring via sociala medier.

Utifrån vårt unika photobooth-koncept kan du:
– tillsammans med kunden och oss, specialanpassa rekvisita och en bakgrund där loggor och reklambudskap stämmer överens med företagets grafiska profil och samtidigt gör fotograferingen till en fantastiskt rolig upplevelse.
– använda green screen tekniken för att välja en digital bakgrund där besökaren infogas tillsammans med en ”kändis”; på en speciell arena, framför en sevärdhet, i en företagslokal m.m.
– vidarebefordra alla bilder, från vår lösenordsskyddade urvalssida, till de sociala medier som du själv väljer. Fördelen med det är att besökarna kan ladda ned, tagga, gilla och dela bilderna, vilket betyder att bilderna samt reklambudskapet och ditt varumärke som logga sprider sig på sociala medier.

Photobooth

 

Det är enkelt att komma i kontakt med oss!

Eventagentur eller privatperson, vi har en passande lösning för dig! Du är välkommen att ringa oss, oftast är ett kort telefonsamtal effektivare än att skicka flera mail fram och tillbaka. Om du hellre fyller ut formulär eller vill mejla så går det också bra.