Kombinera glädje, galenskap, och modernaste teknik med styrkan i sociala medier.

Sociala medier har en otrolig genomslagskraft, de fungerar som den gamla, hederliga djungeltelegrafen, men i modern tappning. Och det är den moderna tappningen som vi tillhandahåller, så att du kan nå ut till befintliga och potentiella kunder på ett informellt sätt.

Ett photobooth-event stärker ditt varumärke!
Oavsett om ditt företag planerar en produktlansering, en ny tjänst eller firmafest, kan du vara säker på att ett photobooth på ditt evenemang höjer stämningen och skapar en snackis bland besökarna. Vi levererar högkvalitativa foton som alla får med sig direkt i handen och det senaste inom marknadsföring via sociala medier.

Utifrån vårt unika photobooth-koncept kan du:
– tillsammans med oss, specialanpassa rekvisita och en bakgrund där loggor och reklambudskap stämmer överens med företagets grafiska profil och samtidigt gör fotograferingen till en fantastiskt rolig upplevelse.
– använda green screen tekniken för att välja en digital bakgrund där besökaren infogas tillsammans med en ”kändis”; på en speciell arena, framför en sevärdhet, i en företagslokal m.m.
– dina besökare kan om du så önskar på ett enkelt sätt hitta (bara) sina egna bilder i en galleri som är anpassad till GDPR lagen. Fördelen med det är att besökarna själva ladda ned, tagga, gilla och dela sina bilder och sprider ditt varumärke. Vi tar fram relevant data så att du kan utvärdera din ROI.

Astra Zeneca Event

Det är enkelt att komma i kontakt med oss!

Eventagentur eller privatperson, vi har en passande lösning för dig! Du är välkommen att ringa oss, oftast är ett kort telefonsamtal effektivare än att skicka flera mail fram och tillbaka. Om du hellre fyller ut formulär eller vill mejla så går det också bra.