Ibooth är en prisvärd lösning till kunder som har begränsat med plats. Den är lätt att transportera och bygga upp och appen i den inbyggda Ipad Pro är väldig enkel att använda. Optimala användningsområden är butiker, mässmontrar, ungdomsgårdar, privata fester och nattklubbar.

Photobooth Ibooth

I stället för dom 3 x 3 meter som den vanliga open air photoooth kräver så behöver Ibooth bara hälften. Optimal placering är ett fönster eller en blank vägg där dom kraftiga sugproppar få bra fäste. Ibooth är lika rolig och enkelt att använda som den stora lösningen med DSLR kamera och pekskärm. Den inbyggda Ipad Pro har en kamera med över 5 megapixel som ger bra bilder och skriver ut dom direkt. Det är enkelt att mejla bilderna och/eller dela dom på på sociala medier direkt i appen.
Det är bara greenscreen tekniken som fattas i den eleganta smarta lösningen som vi döpte till Ibooth.

 

Ibooth - Photobooth i ringlampa

Några Exempelbilder, printern skär varje bild vertikalt i mitten, slutresultat blir alltså 2 remsor

Photobooth -Ibooth exempelbilder

 

 

 

 

sb-vnkvqa-000045

 

Det är enkelt att komma i kontakt med oss!

Eventagentur eller privatperson, vi har en passande lösning för dig! Du är välkommen att ringa oss, oftast är ett kort telefonsamtal effektivare än att skicka flera mail fram och tillbaka. Om du hellre fyller ut formulär eller vill mejla så går det också bra.