Det kan inte bli enklare än så här: Samla ihop några glada kompisar – nya och gamla – kliv in på scenen, tryck på självutlösaren. Vi fixar allt, från utrustning och tillbehör, till att göra bilderna tillgängliga för dig, som kund. Alla som blir fotograferade får ett foto, i bästa kvalitet, direkt i handen. Parallellt kan vi spara bilderna i ett online galleri och på t.ex. Facebook.
Sedan 2014 erbjuder vi även “Hashtag Printing” – ett perfect verktyg för att sprida din hashtag!

Roliga bilder i bra kvalitet

Vi är specialiserade på att skapa bilder som dina gäster uppskattar väldig mycket. När du bokar oss för din privata fest garanterar vi att skrattet ekar mellan väggarna!  

Social Media Photobooth

Bilder som sticker ut! Vi anpassar rekvisita och bakgrund så att loggor och reklambudskap stämmer överens med ditt företags grafiska profil. Samtidigt är fotograferingen en fantastiskt rolig upplevelse för dina kunder.

Hashtag Printer

Dina gäster tar en bild med sina smarta mobiler. Sedan taggar de bilden med din #hashtag. 10 sekunder senare har de bilden i sin hand. Vi berättar gärna hur du kombinerar det med en tävling. 

Det är enkelt att komma i kontakt med oss!

Eventagentur eller privatperson, vi har en passande lösning för dig! Du är välkommen att ringa oss, oftast är ett kort telefonsamtal effektivare än att skicka flera mail fram och tillbaka. Om du hellre fyller ut formulär eller vill mejla så går det också bra.